Aranykezelés

DL GOLD STEM – Professzionális növényi őssejtes és arany arckezelés

REGENERÁLÁS, MEGÚJÍTÁS, LIFTING

Utolsó generációs biotechnológiai innováció a professzionális kozmetikának arannyal és növényi őssejt kivonattal A DL GOLD STEM hatóereje és újszerűsége: Két innovatív technológia, amely először lett egyesítve egy bőröregedés gátló kezelésben.

1. Növényi őssejtek előállítása, egy értékes növényből, a nyári orgonából, mely lehetővé teszi a maximális növényi hatóerő felhasználását, a növényi őssejtekben található molekulák, mély regeneráló hatással rendelkeznek.

2. A kutatók felerősítették ezt a hatást a nanotechnológia segítségével: acetil heptapeptid-9 mely összekapcsolódik a nanotechnológia segítségével, az arany részecskékkel. Ez az értékes komplex lehetővé teszi a peptidnek a gyors felszívódást és a célsejthez érkezést. Erőteljesen regeneráló, elősegíti a bőr újjászületését, látványos, hosszantartó liftinghatás érhető el. Két technológia mely maximális hatékonyságot biztosít a bőr számára, innovatív formulák, melyek túllépik a hagyományos kozmetikát.

DL_Viso_immagine
A nyári orgonából kivont növényi őssejtek. Mit jelent a növényi őssejt? Azok a sejtek melyek az úgynevezett merisztéma szövetben találhatóak, amely a gyökér és a rügy növekedéséért felelős és a szöveti megújulásért. Képesek speciális szövetekké alakulni (levél, bibe, stb.). Merisztéma=osztódó szövet, olyan sejtcsoport, melynek minden sejtje osztódik vagy osztódásra kész állapotban van, új szervek, szövetek keletkezését segíti elő. Nagyon gazdag olyan aktív molekulákban melyek stimulálják a regeneráló folyamatokat. A növény védekezési reakciójában is részt vesznek, amit a környezeti hatások okozta stressz provokál.

Miért alkalmazzuk a növényi őssejtet?

  • nagyon magas számban tartalmaz aktív anyagokat, melyek a növény életerejét adják, ezen felül pedig steril körülmények között kinyerhető
  • nem avatkozunk be a növényi DNA-ba
  • kiválaszthatóak a legaktívabb sejtek
  • nincs limitáció a felhasználás tekintetében, hiszen köszönhetően a technológiának nem avatkozunk be az ökoszisztémába. Az őssejtek olyan hatóanyag komplexet tartalmaznak melyek a bőr működését aktívvá teszik. A nanotechnológia segítségével létrejött az ACETIL HEPTAPEPTID-9 melyhez hozzákötődnek az arany részecskék. Ez anyag stimulálja a kollagén szintézist. Az arany antioxidáns, stabilizáló és gyulladáscsökkentő hatású. Az acetil heptapeptid-9 melyhez a nanotechnológia segítségével hozzákötődnek az arany részecskék nagyon gyorsan felszívódnak és elérik a célsejteket a fibroblasztokat és hatékonyan stimulálják a kollagén szintézist.