RÓLUNK MONDTÁK

Szálazott szemöldöktetováláson voltam Andinál. Nagyon kedves, mindent elmagyarázott, és gyönyörű szemöldöktetoválást készített nekem :)Már volt egy satírozott, 3 éve készített tetoválásom, ami vékony is volt, és mint kiderült nem is egyforma…még várom a korrekciót, de már most is látszik, hogy milyen szép, és az arcom teljesen más lett! 🙂 Köszönöm. 🙂 Még jövök szemhéjra is Krisztához, már alig várom!!!

Kollár Csilla

Nagyon szépen dolgozik Kriszti! Teljesen megvagyok vele elégedve.Nekem egyáltalán nem fájt, pedig az elején picit tartottam tőle… 🙂 Kedves, barátságos, precíz és gyors 🙂

Budai Zsuzsanna

“Csodálatos, nagyon precíz, ügyes szakember!”

L. Petra

Köszönöm László Krisztinának, hogy ilyen szép munkát végzett a SZEMÖLDÖKÖMÖN!

Ugyanis volt alkalmam kipróbálni az úgynevezett “microblading” vagy másnéven “artistry eyebrow” technikát!

Mint tudjuk a szemöldökünk az egyik legmeghatározóbb része az arcunknak. Egy gondosan megformált szemöldök nagyon sokat változtathat jó irányba egy nő szépségén!

Én eddig 2-3 hetente kozmetikus által festettem a szemöldököm de mostmár erre egy ideig biztosan nem lesz szükségem!

Szóval kedves Hölgyek, én csak ajánlani tudom ezt az új technikát és persze nagyon fontos, hogy csakis szakemberrel végeztessünk ilyen beavatkozást!
Bárhová megyek előtte gondosan utána nézek a munkáinak és véleményeket kérek az adott szolgáltatásról! Ez nagyon fontos szerintem 🙂

Kiss Daniella Magyarország Szépe 2015

Egy hetes a szemöldök tetoválásom, már most imádom!!! 1 hét után teljesen be gyógyult és szépen kezd vissza jönni a színe a tetoválásnak. Csoda szép szalon, kedves emberek, kiváló szakmai tapasztalat, tetoválás utáni folyamatos gondoskodás! Csak ajánlani tudom Őket! 

Varga Johanna

Mai napon voltunk a barátnőmmel szemöldök illetve szájtetováláson. Csodaszép szalon. Maximális profizmus. Csupaszív bánásmód, és nem utolsósorban gyönyörű végeredmény!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!! Köszönjük Krisztina!!!

Frózsi Kata

“Csak ajánlani tudom mindenkinek! Gyönyörű Kriszti minden munkája! Az én szemöldököm és szemkontúrom is csodaszép lett! Megérte a hosszas keresgélés. Jól döntöttem, amikor Őt választottam! 🙂 ”

Nagy Ildikó

“Tökéletes munkát csinál! 🙂 mind a színek kiválasztásában, mind az elkészítésben profi! Csak ajánlani tudom Mindenkinek! 🙂 ”

Mádli Marcella

Szálazott szemöldök tetováláson voltam Krisztinél:) Mindenkinek bizalommal ajánlom 😉 Nagyon szép lett 🙂 köszönöm ♡

Puporka Anita

Drága Kriszti! Az álmomat váltottad valóra! A legtökéletesebben hoztad helyre rontott, satírozott tetoválásom! Teljesen más lett az arcom! Végre nem kerülget a sírás, ha a szemöldökömre gondolok vagy nézek! Nagyon szép lett! Imádom! Köszönöm!

Filkor Annamária