RÓLUNK MONDTÁK

“Tökéletes munkát csinál! 🙂 mind a színek kiválasztásában, mind az elkészítésben profi! Csak ajánlani tudom Mindenkinek! 🙂 ”

Mádli Marcella

“Életemben először tű alá feküdtem, és engedtem egy profi sminktetoválónak László Krisztinának, hogy egy csodálatos szemöldökkel gazdagítson. Kriszti ezúton is hálásan köszönöm, megkönnyítetted a mindennpjaimat! Ha ti is szeretnétek szép, igényes sminktetoválást akár szemöldök, szemhéj, szemkontúr, szájsatírt, annak teljes szívből ajánlom László Krisztinát! Bátran keressétek, csoda kezei vannak!! :)”

Jasmine Tattoo- K. Jázmin

Amellett, hogy Krisztina profizmusa megmutatkozik a tökéletes és szép munkájában, a gyönyörű környezet, a szervezettség és a kedvesség is elismerést érdemel. 🙂 Ajánlom mindenkinek.

Bereczki Edit

A legjobb szakember! Gyönyörű szemöldököt készített nekem. Természetes de karakteres lett. Nagyon kedves, türelmes és profi:)
Csak ajánlani tudom mindenkinek:)!

Barján Bianka

Én szálas szemöldök tetováláson voltam. Kriszti rendkívüli szakember. Nem csak hogy profi, aprólékos munkát végez, de nagyon barátságos és figyelmes is. Örülök, hogy őt választottam. Elégedettebb nem is lehetnék. Köszönöm!

Tóth Alexandra

“Legszebb, legprofibb, legkiválóbb!!! The Best One!!! ”

K. Bernadett

Köszönöm László Krisztinának, hogy ilyen szép munkát végzett a SZEMÖLDÖKÖMÖN!

Ugyanis volt alkalmam kipróbálni az úgynevezett “microblading” vagy másnéven “artistry eyebrow” technikát!

Mint tudjuk a szemöldökünk az egyik legmeghatározóbb része az arcunknak. Egy gondosan megformált szemöldök nagyon sokat változtathat jó irányba egy nő szépségén!

Én eddig 2-3 hetente kozmetikus által festettem a szemöldököm de mostmár erre egy ideig biztosan nem lesz szükségem!

Szóval kedves Hölgyek, én csak ajánlani tudom ezt az új technikát és persze nagyon fontos, hogy csakis szakemberrel végeztessünk ilyen beavatkozást!
Bárhová megyek előtte gondosan utána nézek a munkáinak és véleményeket kérek az adott szolgáltatásról! Ez nagyon fontos szerintem 🙂

Kiss Daniella Magyarország Szépe 2015

Profizmus, végtelen kedvesség, gyönyörű környezet… Krisztina szakértelme lenyűgöző, nagyon elégedett vagyok az újjá varázsolt száj tetoválásommal, végre azt kaptam amire mindig is vágytam 🙂 nagyon szépen köszönöm, mindenkinek szeretettel ajánlom…. Türelemmel várom a folytatást… <3

Pintér Renáta

Profi szakember, tökéletes munka! Köszönöm! 🙂

Herman Moncsi

Nagyon hálás vagyok Krisztinának!Egyik álmom teljesült és nagyon boldog vagyok! 🙂 Nagyon kedves,precíz,tökéletes munkát végzett! Köszönöm!!! 🙂 <3

Patakiné Béles Mária Magdolna