RÓLUNK MONDTÁK

Nagyon kedves, figyelmes, profi szakember! Megérte a várakozást, jól döntöttem, egy álmom vált valóra! Köszönöm <3

Tóth Orsolya

“Profi szakember, rendkívül kedves és barátságos személyiség, kellemes környezet ! 🙂 ”

Radics Dóra

Profizmus, így tudnám jellemezni Krisztáékat! 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet! A legjobb választás!!!

Koroknai-Bánhegyi Dóra

Nagyon köszönjük a mai FÁJDALOM MENTES szájkorrekciót, Krisztina által kifejlesztve az új módszerrel, igazán boldogság hogy ma elsőkként próbálhattuk ki! Nagyon szuper volt! Köszönettel: Évi és Melinda.

Hollósi Melinda

Egy hetes a szemöldök tetoválásom, már most imádom!!! 1 hét után teljesen be gyógyult és szépen kezd vissza jönni a színe a tetoválásnak. Csoda szép szalon, kedves emberek, kiváló szakmai tapasztalat, tetoválás utáni folyamatos gondoskodás! Csak ajánlani tudom Őket! 

Varga Johanna

Szemöldök tetováláson jártam Krisztinél, teljesen elégedett vagyok :). Nem sok elképzelésem volt és maximális segítséget kaptam, minden az én igényeimhez és elvárásaimhoz volt igazítva. Nagyon profi a csapat, igényes munkákat végeznek. Krisztinek külön köszönöm a türelmet és a folytonos odafigyelést a gyönyörű munkája mellett! 🙂 Egyáltalán nem bánom hogy sokat kellett várnom az időpontomra.

Horváth Melinda

Amellett, hogy Krisztina profizmusa megmutatkozik a tökéletes és szép munkájában, a gyönyörű környezet, a szervezettség és a kedvesség is elismerést érdemel. 🙂 Ajánlom mindenkinek.

Bereczki Edit

“Legszebb, legprofibb, legkiválóbb!!! The Best One!!! ”

K. Bernadett

Elbűvölő személyiség, precizitás, pontosság és szakértelem jellemzi Krisztinát. Nagyon örülök, hogy őt választottam. Valóra váltotta az álmomat! Köszönöm. <3

“Aranykezű Kriszti”