SZEMHÉJ TETOVÁLÁSOK

Szemhéj kontúr készítés tetoválással

Kinek ajánlom?

 • Unod a mindennapos sminkelést?
 • Nem tudod egyformára megrajzolni a tusvonalat?
 • Szeretnéd a szemedet kihangsúlyozni, de nem tudod hogyan kell?
 • El szeretnéd kerülni, hogy sminked elmaszatolódjon, elkenődjön?
 • Esetleg szemüveges vagy, és nehezen megy a sminkelés?

 

Ha a válaszod IGEN bármely kérdésre, akkor neked is ajánlott a szemhéj tetoválás!

Nagyon sokan kérdezik tőlem, hogy „tetszene, de nem tudom, hogy jól állna számomra?!” Ilyen esetben azt szoktam a vendégeimnek válaszolni, hogy számomra még nem született meg az a nő, akinek nem állna jól egy MEGFELELŐEN elkészített szemhéjtetoválás!

Igen, a hangsúly a megfelelő sminktetováláson van. Hiszen az előre jól megrajzolt szemhéjkontúr, illetve sminkhatású szemhéjsatírozás egyénre, illetve szemhéjhoz igazítva nem fog meglepetést okozni a viselőjének csak örömöt. A jelenlegi technikáknak és a kiváló minőségű pigmenteknek köszönhetően a szemhéjkontúr tetoválásoknál olyan intenzív fekete eredményt tudunk elérni gyógyultan, mint frissen tetoválva. Nem kék, nem zöld, hanem ében fekete, mint a valódi tusvonal. Korrekcióra pedig az esetek 90%-ban nincs szükség.

Szemhéjsatírozásoknál előtérbe került a lágy, természetes hatás, emiatt vendégeink nagy kedvence is lett. Hiszen tetovált hatás nélkül lágyan keretezi bármely szemformát, tekintetet. Legközkedveltebb a fekete-barna árnyékolás.

Mire számíts a szemhéjtetoválásnál?

Sminktetoválásnál a legtöbben a fájdalomtól tartanak. El kell oszlassam ezt a kételyt. Szalonunkban a kiváló érzéstelenítésnek, és a finom gépeinknek köszönhetően szinte teljesen fájdalommentes. Minimális kellemetlenséggel a munkafolyamat alatt a szem törölgetése okozhat. Csukott szemmel készítjük a szemhéjtetoválásokat (az alsót is).

Fontos tudnod: A műszempillákat min. 3 nappal el kell távolíttatni a szemhéjtetoválások előtt. Tartós szempillafestést 2 héttel megelőzően már nem lehet készíttetni, és utána sem szabad két hétig festetni. A tetoválás minimális duzzanattal jár, amit még másnap reggel észlelhetsz, utána zavartalanul gyógyul tovább.

A szemhéj-kontúr sminktetoválás árait itt találod: Sminktetoválás árjegyzék

Választható technikák:

Magic Liner

Klasszikus szemhéjkontúr tetoválás újra gondolva. Nincs az a szemforma, aminek ne állna jól ez a technika. Nyilván egyéni adottságok szerint, előre megtervezett formákban gondolkodunk. Minden vendégnek egyénre szabottan tervezzük meg a Magic Liner vonalat és a hozzáillő legesztétikusabb formát pigmentáljuk, melynél számba vesszük vendégeink egyéni sminktetoválási kéréseit is.

    

Magic liner klasszikus szemhéjkontúr

  

Füstös hatású szemhéjtetoválás

Azoknak a vendégeknek, akik nem szeretnének határozott tusvonal jellegű kontúros tetoválást, és a természetesebb megoldásokat keresik szemhéjtetoválásban is. Az ő esetükben a klasszikus kontúrvonalat elsatírozzuk különböző színekkel. Pl. szürke, barna, bátrabbaknak zöld, kék, padlizsán. Így egy púderesebb, lágyabb megjelenést nyerhetünk ennek a sminktetoválási technikának a segítségével.

Butterfly szemhéjsatírozás

A karakteresebb megjelenésért. Ha igazán szeretnéd, hogy szemed kiemeljük, akkor neked való ez a sminktetoválási technika. Több színnel készülő, attraktív szemhéjtetoválás.

Füstös hatású szemhéjtetoválási munkánk

 

HOGYAN KÉSZÜL A SZEMHÉJTETOVÁLÁS?

 • Alapos tisztítás és fertőtlenítés után speciális érzéstelenítő krémet viszünk fel a területre
 • A hatóidő lejárta után a vendég és a szakember által kiválasztott technikát berajzolása következik
 • Miután vendégünk jóváhagyta a berajzolt formát elkezdődik a sminktetoválás
 • A tetoválást csukott szemmel készítjük, és a folyamat alatt többször is érzéstelenítjük a felületet, elkerülve ezzel az esetleges kellemetlenségeket
 • A tetoválás elkészültével egy nyugtató krémmel bekenjük a szemhéjtetoválás területét, az utóápolási tanácsokkal és a utóápoló krémmel ellátjuk vendégeinket
 • A szemhéjtetoválás elkészítésének időtartama: 2-2,5 óra

Egy hetes a szemöldök tetoválásom, már most imádom!!! 1 hét után teljesen be gyógyult és szépen kezd vissza jönni a színe a tetoválásnak. Csoda szép szalon, kedves emberek, kiváló szakmai tapasztalat, tetoválás utáni folyamatos gondoskodás! Csak ajánlani tudom Őket! 

Varga Johanna

Mai napon voltunk a barátnőmmel szemöldök illetve szájtetováláson. Csodaszép szalon. Maximális profizmus. Csupaszív bánásmód, és nem utolsósorban gyönyörű végeredmény!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!! Köszönjük Krisztina!!!

Frózsi Kata

Krisztinánál jártam szemöldök tetováláson. Barátságos, csodaszép környezet és profizmus ami Krisztina munkáját jellemzi. A nagyon kevés szemöldökömből gyönyörű, természetes szemöldököt varázsolt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Köszönöm Krisztina!!!

Gyulai Katalin

Amellett, hogy Krisztina profizmusa megmutatkozik a tökéletes és szép munkájában, a gyönyörű környezet, a szervezettség és a kedvesség is elismerést érdemel. 🙂 Ajánlom mindenkinek.

Bereczki Edit

Teljesen meg vagyok elégedve Kriszti munkájával! Nagyon figyelmes, precíz és a végeredmény tökéletes! Köszönöm szépen! 🙂

Tarcsányi Kitti

Szemöldök tetováláson jártam Krisztinél, teljesen elégedett vagyok :). Nem sok elképzelésem volt és maximális segítséget kaptam, minden az én igényeimhez és elvárásaimhoz volt igazítva. Nagyon profi a csapat, igényes munkákat végeznek. Krisztinek külön köszönöm a türelmet és a folytonos odafigyelést a gyönyörű munkája mellett! 🙂 Egyáltalán nem bánom hogy sokat kellett várnom az időpontomra.

Horváth Melinda

Nagyon köszönjük a mai FÁJDALOM MENTES szájkorrekciót, Krisztina által kifejlesztve az új módszerrel, igazán boldogság hogy ma elsőkként próbálhattuk ki! Nagyon szuper volt! Köszönettel: Évi és Melinda.

Hollósi Melinda

SZERETNÉL BEJELENTKEZNI?

Bejelentkezni telefonon a 06/20-390-0053-as telefonszámon ill. online van lehetőséged.
Az online bejelentkezés után pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben átalános kérdésed lenne a sminktetoválás kapcsán, az esetben is keress minket bizalommal!

 

Kíváncsi vagy mi mennyibe kerül? Nézd meg az árjegyzékünket