1. Műhatású lesz a végeredmény

A mai kifinomult eljárásoknak és technikáknak köszönhetően, ettől már nem kell tartanod, hiszen a cél minden esetben azon van, hogy a gyógyult eredmény ne legyen tetovált jellegű, így sokszor csak a tulajdonosa tudja, hogy sminktetoválást visel, közvetlen környezetében pedig nem is sejtik, hogy mitől szépült meg ismerősük/barátnőjük arca.

 

2. Fájdalmas az elkészítése

A korszerű érzéstelenítőknek, illetve azok kombinációjának használatával a fájdalomtól igazán nem kell tartanod, szemöldök igazításnál nem kellemetlenebb az eljárás. Számos esetről tudunk beszámolni, ahol vendégeink elaludtak a készítés közben.

 

3. Az elkészítés után több napig nem tudok emberek közé menni

A frissen készült szemöldök tetoválás ugyan jóval intenzívebb árnyalatú, és valóban határozottabb megjelenésű, mint gyógyult állapotában, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet emberek közé menni. Picit sminkeltebb hatású megjelenést biztosít pár napon keresztül, ha pedig érzékenyebb a bőr, akkor minimális pirosságra lehet számítani, de a sminktetoválás elkészülte után fél – egy órával ez is teljesen elmúlik.

 

4. Le kell borotválni a szemöldököt a tetoválás előtt

Nem kell leborotválni a szálakat, hiszen amennyi szálacskát tudunk azt, mind megmentjük, ettől is tud természetesebb hatású lenni a végeredmény, viszont valóban formára igazítjuk neked, mintha kozmetikába jöttél volna, de persze nem borotvával.

 

5. Csak fekete színű lehet

A professzionális sminktetováló szalonokban a pigmentek széles skáláját megtalálod, így bőrtónusodhoz, hajadhoz és a szemöldök szálacskáid színéhez igazítva tud elkészülni az archoz harmonikus színhatás.  Szőkétől a sötétbarnáig.