Mezoterápiás kezelések

A kozmetika készítmények alkalmazásának alapvető problémája a hatóanyagok bőrön át történő minimális felszívódó képessége. Termékek szarurétegen át történő hagyományos felhasználása során többé-kevésbé az elhalt szaruréteget kezeljük, amely már nem képes megújulásra. Ilyenkor csak a bőr tüneti állapotán, szárazságérzeten, zsírosodáson javíthatunk, de igazi bőrmegújító hatást nem tudjuk elérni, mivel a hatóanyagokat nem vagyunk képesek megfelelő mélységbe juttatni. Márpedig számos kozmetikai tünet illetve tünetegyüttes a bőr alsóbb rétegeiből ered. Orvosi szinten közvetlen injekciózással könnyű szerrel bejuttathatók a szükséges hatóanyagok, viszont a kozmetikai ipar régóta küzd ennek a fájdalommentes kozmetikai alternatívájával. Az orvos-kozmetológia területén a tűs és tű nélküli mezoterápia igazi nagy áttörést jelentett. Hatékonyságát mi sem tükrözi jobban, minthogy napjainkra orvosok és kozmetikusok ezrei alkalmazzák az eljárást a világ minden pontján. Mezoterápiához kizárólag steril, nagy koncentrációban tartalmazó orvosi tisztaságú hatóanyagokat használunk, melyek képesek a bőr mélyebb rétegeibe közvetlenül a problémáért felelős sejtekhez eljutni és ott terápiás hatásuk kifejteni.

Szalonunkban két féle mezoterápiás kezelés közül lehet választani:

Tűnélküli mezoterápia

A tű nélküli mezoterápia megjelenése lehetőséget adott a számunkra, hogy a mezoterápiával összefüggő hatékony kezelést fájdalommentesen kínáljuk vendégeik számára. Az esztétikai orvoslásban és kozmetikai gyakorlatban egyaránt számos kezelési alternatívát nyújt az arc és a test bőrének szépítésében.

IMG_4887

A tűs eljárásokkal ellentétben tű nélküli mezoterápiás kezelések során vendégeinknek nem kell számolnia a kellemetlen fájdalommal. A kezelés során apró sejt közötti csatornák nyílnak meg, melyek lehetővé teszik az orvosi tisztaságú hatóanyagok áthatolását a mélyebb rétegekbe, hogy ott fejtsék ki jótékony hatásukat.

Dermaroller

Kíváló választás, ha szebb, sugárzóbb és ránctalanabb arcot szeretnél!! A kezelést kúra szerűen javasoljuk. 4-6 alkalom. A kezelést egy speciális érzéstelenítő krémmel végezzük, így a fájdalomtól sem kell tartani.

derma-roller-3

Itt is orvosi tisztaságú steril hatóanyagot használunk, amit pici kis mikrotűk segítségével viszünk be a bőrbe. A kezelés fokozza bőrünk kollagén termelését, így ezáltal feszesebb bőrképet nyerhetünk a kúra végeztével.

Mindkét mezoterápiás kezelés előtt mikrodermabráziót végzünk a még tökéletesebb eredményért.