RÓLUNK MONDTÁK

Gyönyörű környezet…kedves, precíz, pontos kozmetikus..csak ajánlani tudom!!!!

Könczöl Zsuzsanna

“Kedves Kriszti!
Életem legjobb döntése volt, hogy Téged választottalak! Gyönyörű lett a szemöldököm! Sokan megdicsérték, de nem akarták elhinni, hogy tetoválva van, ráadásul satírozott technikával, mert annyira természetes. Megérte ez a pár száz kilométer!
Köszönöm szépen még egyszer!”

Milecz Bianka

“Hogy miért nyiss be a Petőfi tér 4 ajtaján? Számomra a válasz egyszerű. Egy hangulatos Szalonban, végtelenül kedves, türelmes kozmetikusok várnak Rád. Ha szeretnél egy szép, igényes sminktetoválást, egy nyugtató arckezelést,  netán csodaszép pillákat szeretnél , jó helyen jársz. Ezenkívül még számos kezelésüket élvezheted amiért érdemes felkeresned a László Krisztina Sminktetoválás és Kozmetikát. ♥ ”

Szőkéné Zsuzsi

Szálazott szemöldöktetováláson voltam Andinál. Nagyon kedves, mindent elmagyarázott, és gyönyörű szemöldöktetoválást készített nekem :)Már volt egy satírozott, 3 éve készített tetoválásom, ami vékony is volt, és mint kiderült nem is egyforma…még várom a korrekciót, de már most is látszik, hogy milyen szép, és az arcom teljesen más lett! 🙂 Köszönöm. 🙂 Még jövök szemhéjra is Krisztához, már alig várom!!!

Kollár Csilla

Nagyon kedves, figyelmes, profi szakember! Megérte a várakozást, jól döntöttem, egy álmom vált valóra! Köszönöm <3

Tóth Orsolya

“Szuper élmény…. szép végeredmény ! :)”

K.-N. Nóra

Nagyon köszönjük a mai FÁJDALOM MENTES szájkorrekciót, Krisztina által kifejlesztve az új módszerrel, igazán boldogság hogy ma elsőkként próbálhattuk ki! Nagyon szuper volt! Köszönettel: Évi és Melinda.

Hollósi Melinda

“Életemben először tű alá feküdtem, és engedtem egy profi sminktetoválónak László Krisztinának, hogy egy csodálatos szemöldökkel gazdagítson. Kriszti ezúton is hálásan köszönöm, megkönnyítetted a mindennpjaimat! Ha ti is szeretnétek szép, igényes sminktetoválást akár szemöldök, szemhéj, szemkontúr, szájsatírt, annak teljes szívből ajánlom László Krisztinát! Bátran keressétek, csoda kezei vannak!! :)”

Jasmine Tattoo- K. Jázmin

Nagyon szépen dolgozik Kriszti! Teljesen megvagyok vele elégedve.Nekem egyáltalán nem fájt, pedig az elején picit tartottam tőle… 🙂 Kedves, barátságos, precíz és gyors 🙂

Budai Zsuzsanna

Krisztina nagyon kedves és precíz,teljesen fájdalom mentes volt a szálas szemöldök tetoválás!!!Mindenkinek ajánlom!!!

Böröcz Andrea