RÓLUNK MONDTÁK

Szálazott szemöldök tetováláson voltam Krisztinél:) Mindenkinek bizalommal ajánlom 😉 Nagyon szép lett 🙂 köszönöm ♡

Puporka Anita

Régóta terveztem már a szemöldöktetoválást, de nem találtam olyan szakembert akire szívesen rábíztam volna magam, mindaddig amíg nem bukkantam rá Krisztire. Határozott elképzeléssel mentem hozzá, és biztos vagyok benne, hogy nagyon sok kozmetikus megcsinálta volna azt amit kértem, viszont Kriszti profizmusának köszönhetően egy olyan formát kaptam, amely az én arcomhoz illik! Tökéletes forma, tökéletes szín! Kriszti szakértelme mellett említést érdemel rendkívül kedves és elragadó személyisége is. Mindenkinek csak ajánlani tudom! 🙂

Balogh Brigitta

Elbűvölő személyiség, precizitás, pontosság és szakértelem jellemzi Krisztinát. Nagyon örülök, hogy őt választottam. Valóra váltotta az álmomat! Köszönöm. <3

Én szálas szemöldök tetováláson voltam. Kriszti rendkívüli szakember. Nem csak hogy profi, aprólékos munkát végez, de nagyon barátságos és figyelmes is. Örülök, hogy őt választottam. Elégedettebb nem is lehetnék. Köszönöm!

Tóth Alexandra

Gyönyörű környezet…kedves, precíz, pontos kozmetikus..csak ajánlani tudom!!!!

Könczöl Zsuzsanna

„Én az óév zárásaként és az új év szebb indítása reményében 2014.dec.29-én feküdtem Kriszti kezei alá. Nem kis vállalkozás volt: alsó- & felső szemhéjkontúr valamint teljes ajaksatír egyszerre.
Nagy izgulásom ellenére Kriszti nyugtató szavai és magabiztossága, na meg persze az érzéstelenítő hatása egyre jobban feledtette velem minden aggodalmamat.
Hazudnék, ha azt írnám nem fájt. De abban a pillanatban, mikor látta Kriszti, hogy érzékeny, rögtön reagált rá. Kente is és folytatta máshol a munkát. Így ment végig, míg nem végeztünk. Sőt, a februári korrekción sem adott alább! Újra tökéletesen végig ment mindenhol a hatás hosszabbítása érdekében. Nagyon lelkiismeretesen és gyönyörűen dolgozik.

A végeredményt már többször is csodálkozó szemek követték. Annyira természetesnek hat, hogy szinte hihetetlen. Reggelente kb. 20 percnyi sminkelést sporoltunk meg. Sőt, ébredéskor sincs elmosódva semmi!!! 🙂 Tiszta szivből ajánlom Krisztit minden szépülni vágyónak. Ha gondolkoztok rajta, ne várjatok tovább, megéri! Én már csak tudom! ;)”

Bernadett Ambrus

„Tökéletes munkát csinál! 🙂 mind a színek kiválasztásában, mind az elkészítésben profi! Csak ajánlani tudom Mindenkinek! 🙂 ”

Mádli Marcella

Mai napon voltunk a barátnőmmel szemöldök illetve szájtetováláson. Csodaszép szalon. Maximális profizmus. Csupaszív bánásmód, és nem utolsósorban gyönyörű végeredmény!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!! Köszönjük Krisztina!!!

Frózsi Kata

Egy hetes a szemöldök tetoválásom, már most imádom!!! 1 hét után teljesen be gyógyult és szépen kezd vissza jönni a színe a tetoválásnak. Csoda szép szalon, kedves emberek, kiváló szakmai tapasztalat, tetoválás utáni folyamatos gondoskodás! Csak ajánlani tudom Őket! 

Varga Johanna

A legjobb szakember! Gyönyörű szemöldököt készített nekem. Természetes de karakteres lett. Nagyon kedves, türelmes és profi:)
Csak ajánlani tudom mindenkinek:)!

Barján Bianka