RÓLUNK MONDTÁK

“Tökéletes munkát csinál! 🙂 mind a színek kiválasztásában, mind az elkészítésben profi! Csak ajánlani tudom Mindenkinek! 🙂 ”

Mádli Marcella

Krisztinánál jártam szemöldök tetováláson. Barátságos, csodaszép környezet és profizmus ami Krisztina munkáját jellemzi. A nagyon kevés szemöldökömből gyönyörű, természetes szemöldököt varázsolt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Köszönöm Krisztina!!!

Gyulai Katalin

“Hogy miért nyiss be a Petőfi tér 4 ajtaján? Számomra a válasz egyszerű. Egy hangulatos Szalonban, végtelenül kedves, türelmes kozmetikusok várnak Rád. Ha szeretnél egy szép, igényes sminktetoválást, egy nyugtató arckezelést,  netán csodaszép pillákat szeretnél , jó helyen jársz. Ezenkívül még számos kezelésüket élvezheted amiért érdemes felkeresned a László Krisztina Sminktetoválás és Kozmetikát. ♥ ”

Szőkéné Zsuzsi

Köszönöm László Krisztinának, hogy ilyen szép munkát végzett a SZEMÖLDÖKÖMÖN!

Ugyanis volt alkalmam kipróbálni az úgynevezett “microblading” vagy másnéven “artistry eyebrow” technikát!

Mint tudjuk a szemöldökünk az egyik legmeghatározóbb része az arcunknak. Egy gondosan megformált szemöldök nagyon sokat változtathat jó irányba egy nő szépségén!

Én eddig 2-3 hetente kozmetikus által festettem a szemöldököm de mostmár erre egy ideig biztosan nem lesz szükségem!

Szóval kedves Hölgyek, én csak ajánlani tudom ezt az új technikát és persze nagyon fontos, hogy csakis szakemberrel végeztessünk ilyen beavatkozást!
Bárhová megyek előtte gondosan utána nézek a munkáinak és véleményeket kérek az adott szolgáltatásról! Ez nagyon fontos szerintem 🙂

Kiss Daniella Magyarország Szépe 2015

A legjobb szakember! Gyönyörű szemöldököt készített nekem. Természetes de karakteres lett. Nagyon kedves, türelmes és profi:)
Csak ajánlani tudom mindenkinek:)!

Barján Bianka

“Kriszti, eltelt 1 hét és úgy ahogy ígérted gyönyörűen alakul a szín! Örülök, hogy Te készítetted el a szájsatíromat, mert esztétikai érzéked és szakmai hozzáértésed nagyon csodálatraméltó! Köszönöm Neked!”

Magyarné Adamovszky Anita

Szálazott szemöldök tetováláson voltam Krisztinél:) Mindenkinek bizalommal ajánlom 😉 Nagyon szép lett 🙂 köszönöm ♡

Puporka Anita

Nagyon kedves, figyelmes, profi szakember! Megérte a várakozást, jól döntöttem, egy álmom vált valóra! Köszönöm <3

Tóth Orsolya

Én szálas szemöldök tetováláson voltam. Kriszti rendkívüli szakember. Nem csak hogy profi, aprólékos munkát végez, de nagyon barátságos és figyelmes is. Örülök, hogy őt választottam. Elégedettebb nem is lehetnék. Köszönöm!

Tóth Alexandra

“Csak ajánlani tudom mindenkinek! Gyönyörű Kriszti minden munkája! Az én szemöldököm és szemkontúrom is csodaszép lett! Megérte a hosszas keresgélés. Jól döntöttem, amikor Őt választottam! 🙂 ”

Nagy Ildikó