RÓLUNK MONDTÁK

“Életemben először tű alá feküdtem, és engedtem egy profi sminktetoválónak László Krisztinának, hogy egy csodálatos szemöldökkel gazdagítson. Kriszti ezúton is hálásan köszönöm, megkönnyítetted a mindennpjaimat! Ha ti is szeretnétek szép, igényes sminktetoválást akár szemöldök, szemhéj, szemkontúr, szájsatírt, annak teljes szívből ajánlom László Krisztinát! Bátran keressétek, csoda kezei vannak!! :)”

Jasmine Tattoo- K. Jázmin

“Jól választ, aki Krisztivel készítteti a sminktetoválását! Kiváló szakember!”

F. Éva

Én szálas szemöldök tetováláson voltam. Kriszti rendkívüli szakember. Nem csak hogy profi, aprólékos munkát végez, de nagyon barátságos és figyelmes is. Örülök, hogy őt választottam. Elégedettebb nem is lehetnék. Köszönöm!

Tóth Alexandra

Köszönöm László Krisztinának, hogy ilyen szép munkát végzett a SZEMÖLDÖKÖMÖN!

Ugyanis volt alkalmam kipróbálni az úgynevezett “microblading” vagy másnéven “artistry eyebrow” technikát!

Mint tudjuk a szemöldökünk az egyik legmeghatározóbb része az arcunknak. Egy gondosan megformált szemöldök nagyon sokat változtathat jó irányba egy nő szépségén!

Én eddig 2-3 hetente kozmetikus által festettem a szemöldököm de mostmár erre egy ideig biztosan nem lesz szükségem!

Szóval kedves Hölgyek, én csak ajánlani tudom ezt az új technikát és persze nagyon fontos, hogy csakis szakemberrel végeztessünk ilyen beavatkozást!
Bárhová megyek előtte gondosan utána nézek a munkáinak és véleményeket kérek az adott szolgáltatásról! Ez nagyon fontos szerintem 🙂

Kiss Daniella Magyarország Szépe 2015

Drága Kriszti! Az álmomat váltottad valóra! A legtökéletesebben hoztad helyre rontott, satírozott tetoválásom! Teljesen más lett az arcom! Végre nem kerülget a sírás, ha a szemöldökömre gondolok vagy nézek! Nagyon szép lett! Imádom! Köszönöm!

Filkor Annamária

Profizmus, végtelen kedvesség, gyönyörű környezet… Krisztina szakértelme lenyűgöző, nagyon elégedett vagyok az újjá varázsolt száj tetoválásommal, végre azt kaptam amire mindig is vágytam 🙂 nagyon szépen köszönöm, mindenkinek szeretettel ajánlom…. Türelemmel várom a folytatást… <3

Pintér Renáta

“Csodálatos, nagyon precíz, ügyes szakember!”

L. Petra

“Tökéletes munkát csinál! 🙂 mind a színek kiválasztásában, mind az elkészítésben profi! Csak ajánlani tudom Mindenkinek! 🙂 ”

Mádli Marcella

Régóta terveztem már a szemöldöktetoválást, de nem találtam olyan szakembert akire szívesen rábíztam volna magam, mindaddig amíg nem bukkantam rá Krisztire. Határozott elképzeléssel mentem hozzá, és biztos vagyok benne, hogy nagyon sok kozmetikus megcsinálta volna azt amit kértem, viszont Kriszti profizmusának köszönhetően egy olyan formát kaptam, amely az én arcomhoz illik! Tökéletes forma, tökéletes szín! Kriszti szakértelme mellett említést érdemel rendkívül kedves és elragadó személyisége is. Mindenkinek csak ajánlani tudom! 🙂

Balogh Brigitta

Amellett, hogy Krisztina profizmusa megmutatkozik a tökéletes és szép munkájában, a gyönyörű környezet, a szervezettség és a kedvesség is elismerést érdemel. 🙂 Ajánlom mindenkinek.

Bereczki Edit