GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

László Krisztina Sminktetoválás

 

MENNYIRE FÁJ A SMINKTETOVÁLÁS?

Természetesen ez egyéni érzékenységtől is függ, de az esetek döntő többségében elmondható, hogy a folyamatos érzéstelenítésnek köszönhetően a szemöldök tetoválások maximum annyi kellemetlenséggel járnak, mint egy szemöldök igazítás. Szemhéj tetoválásokat is nagyon jól el tudjuk érzésteleníteni, köszönhetően a speciális érzéstelenítőknek, amiket használunk, így fájdalomról nem igazán beszélhetünk. Összességében elmondható, hogy a legkellemetlenebb terület sminktetoválások szempontjából az ajak. Ennél a területnél az első 5-10 perc pici kellemetlenséggel, karcoló érzéssel jár, ezt követően már az érzéstelenítés még hatékonyabb tud lenni, így a kezelés további részében minimálisra csökkenthető a fájdalomérzet.

 

SZABADSÁGOT KELL KIVENNEM A SMINKTETOVÁLÁS MIATT?

Erre úgy gondolom nem feltétlenül van szükség, hiszen a szemhéj és a szemöldök tetoválások minimális duzzanattal járnak csak, már aznap teljes mértékben viselhetőek, ahogy elkészülnek. Az ajak tetoválásoknál pár napig erőteljesebb a szín, rúzsozottabb a hatás, mint amilyen majd gyógyulás után lesz, valamint duzzadással is járhat, akit ez zavar, érdemes hétvége környékére időzíteni a tetoválást.

 

NYÁRON IS LEHET SMINKTETOVÁLÁST KÉSZÍTTETNI?

Semmi akadálya. A szokásos utóápolási protokoll mellett, valóban picit fokozottabban kell figyelni rá, fényvédő használata elengedhetetlen, valamint az elkészülés utáni napokban strandolás, direkt napozás kerülendő.

 

MENNYI IDŐ AMÍG A VÉGLEGES EREDMÉNYT LÁTOM?

A teljes szín a tetoválástól számított 5-6 héten belül alakul ki. A teljes gyógyult állapot a korrekció elvégzése után alakul ki.

 

SPORTOLHATOK SMINKTETOVÁLÁS UTÁN?

Amennyiben a sport nem jár erőteljes izzadással (pl. jóga, nyújtás stb) úgy abban az esetben lehet sportolni, de ellenkező esetben pár napot ki kellene hagyni.

 

FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ HASZNÁLHATÓ SMINKTETOVÁLÁS ELŐTT?

Nem ajánlott! Minden esetben kiemelt figyelmet fordítunk az alapos érzéstelenítésre, emiatt nem kell aggódnod. Egyes gyógyszerek vérzékenységet okozhatnak, így megnehezítik a munkafolyamatot.

 

LE KELL BOROTVÁLNI A SZŐRSZÁLAKAT SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS ELŐTT?

Természetesen nem. Ez egy régi tévhit, ami valószínűleg a testtetoválásoktól ered. Az a célunk, hogy amennyi szőrszálat csak tudunk megmentsünk. Formára igazítás történik.

 

HERPESZES VAGYOK, LEHET AJAKTETOVÁLÁSOM?

Gyógyszer szedését szoktuk ebben az esetben javasolni, kérlek jelezd ezt a problémát felénk, és ellátunk információval!

SZERETNÉL BEJELENTKEZNI?

Bejelentkezni telefonon a 06/20-390-0053-as telefonszámon ill. online van lehetőséged.
Az online bejelentkezés után pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben átalános kérdésed lenne a sminktetoválás kapcsán, az esetben is keress minket bizalommal!

 

Kíváncsi vagy mi mennyibe kerül? Nézd meg az árjegyzékünket