GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Fájdalmas-e a sminktetoválás?

A válaszom NEM. Persze egyéni fájdalomküszöbtől is függ. Nem érdemes figyelni arra, hogy az ismerősünk mit mond, hogy neki már pedig borzasztóan fájt, hiszen ahányan vagyunk ebben a szakmában, annyiféleképpen dolgozunk. Mindig elmondom a vendégeinknek, hogy először érezhetnek pici fájdalmat / inkább kellemetlenségről beszélhetünk/, de miután már másodjára kenem az érzéstelenítővel szinte semmit nem is lehet érezni.

Mitől függ mennyire fáj a sminktetoválás?

A géptől, a vendég érzékenységétől, a szakember „kezétől”, valamint, hogy milyen érzéstelenítőt használunk. Szalonunkban mindig a legkorszerűbb és leghatékonyabb speciális érzéstelenítőt használjuk.

3askép (1)

Melyik terület sminktetoválása a legérzékenyebb?

A szemöldök sminktetoválásnál minimális fájdalomról beszélhetünk, és csak is akkor mikor elkezdem, utána vendégeink szinte semmit nem éreznek. Volt már rá példa, hogy a vendég aludt is közben. Szemhéj-kontúr tetoválás nem jár fájdalommal. Ajak tetoválások a legkellemetlenebbek, de itt is elszoktam mondani a vendégeknek, hogy mindig amikor újabb területet pigmentálok az ajkakon akkor fájhat picit, utána már még hatékonyabb az érzéstelenítés és megszűnik a fájdalom.

Lehet-e satírozott szemöldök tetoválásból, szálas szemöldök tetoválás?

A válaszom igen is meg nem is. Igen, akkor, ha már elhalványodott , és vöröses színűre kopott ki az előző sminktetoválás. Nem, akkor, ha feketére volt pigmentálva és ebből adódóan sötét szürke a már meglévő sminktetoválás, és nem akar „kopni” a bőrből. Itt csak satírozott szemöldök sminktetoválást tudok készíteni, de még így is látnom kell mielőtt elkészíteném. /fotón, személyesen/

Mennyi ideig kell vigyáznom a sminktetoválásomra?

10 napig. Kerülni kell szolárium, szauna, uszoda, direkt napsütést. Nem szabad áztatni a felületet és a speciális krémmel, amit én adok kezelni kell a felületet.

Szabadságot kell kivennem a sminktetoválás miatt?

Amire érdemes odafigyelni, hogy a frissen készült sminktetoválások színe élénk. Főleg a szájnál és a szemöldöknél. A szemhéj-kontúr pedig még az elkészítés másnapján is bedagadhat. Kérlek ez vedd figyelembe, mielőtt sminktetoválást készíttetnél. Szemhéjkontúr sminktetoválásánál szoktam ajánlani a pénteki napot, mert hétfőre már teljesen megszűnik az ödéma.

Mennyi ideig sötét színűek a frissen készült sminktetoválások?

A szálazott szemöldök sminktetoválásnál kb. 5 nap, satírozott szemöldök sminktetoválásánál egy hét , ajak-tetoválásoknál kb. 3 nap.

Mikor látom milyen lesz a sminktetoválásom végleges színe?

1 hónap elteltével. Ha leesik a „pörk” a sminktetoválás elhalványodik. kb. 40%-al. Napok múlásával pedig picit visszaerősödik. Tehát mindenképpen meg kell várni az 1 hónapot.

IMG_6514a (1)

Miért csak 3 hónapon belül vehető igénybe az ingyenes korrekció?

1 hónapot mindenképpen várnunk kell a teljes gyógyulásig. Utána 2 hónap lehetősége van a vendégnek, hogy igénybe vegye az ingyenes korrekciót. Főleg a szálazott szemöldök sminktetoválásnál fontos ez, hiszen a vékony mikroszálacskák elsőre picit visszahalványodnak, ezért ebben az esetben a korrekcióval lesz teljes a munka. A 3 hónapos határidő azért van, mert ez idő után már annyira begyógyul a sminktetoválás, hogy nem a megfelelő rétegbe juttatnám a pigmenteket. Emiatt nem lesz olyan tartós a végeredmény, mintha időben elvégeztem volna a korrekciót, ebben az esetben nem tudok garanciát vállalni a munkámra, kérlek ez vedd figyelembe, ha szalonunkban szeretnéd elkészíteni a sminktetoválásodat.

Mennyire tartós a szálas szemöldök tetoválás?

Sajnos kevésbé tartós, mint a satírozott szemöldök sminktetoválás. Sokkal természetesebb, viszont számolnod kell azzal, hogyha szálas szemöldök tetoválást készíttetsz 1,5-2 évente frissítened kell, hogy mindig szép legyen. Az általam készített szálazott szemöldök tetoválásokra frissítési kedvezményt biztosítok, minden vendégünknek.

Miért nem kapok kedvezményt, ha máshol készítettem az előző sminktetoválásomat?

Azért, mert nem az én munkám. Sajnos általában javításra is szorulnak a régebbi sminktetoválások. Új tervezést igényelnek, emiatt ugyanannyit dolgozom egy más által készített sminktetováláson /ha nem többet/, mintha újonnan készülne. Vagyis nem csak „átütöm”, hanem megszépítem, ezért a teljes ár.

SZERETNÉL BEJELENTKEZNI?

Bejelentkezni telefonon a 06/20-390-0053-as telefonszámon ill. online van lehetőséged.
Az online bejelentkezés után pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Kíváncsi vagy mi mennyibe kerül? Nézd meg az árjegyzékünket