HYBRID SOFT POWDER SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

Itt két technikát alkalmazunk egy szemöldök tetováláson belül.

A szemöldök elejére microszálacskákat húzunk, a vége pedig átmegy finom porhatásba. Így azt az eredményt érjük el, hogy a Soft Powder Brows-tól egy lágyabb megjelenést kapunk, viszont a microszálas technikánál mégis picit karakteresebb hatás érhető el.

Az ombre technikánál két színnel készítjük, így még jobban tudjuk árnyalni a szemöldököt.

Nagyon népszerű technika szemöldök- és sminktetováló szalonunkban.

 

HOGYAN KÉSZÜL A SZÁLAS SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS?

A szemöldök területét letisztítjuk, lefertőtlenítjük, majd ezután egy speciális érzéstelenítő krémet teszünk fel a felületre.

Miután az érzéstelenítő kifejtette hatását, megkezdődik az alapos előrajzolás, mely előfeltétele a precíz munkának. Az előrajzolás picit erőteljesebb és határozottabb, élesebb rajz, mint majd későbbiekben a szemöldök tetoválás lesz. Ez legfőképpen a szálazott szemöldök tetoválásokra vonatkozik, hiszen nem szálakkal rajzolunk elő, hanem egy beszínezett formával. Emiatt fontos tudni, hogy kizárólag a berajzolt formára kell összpontosítani , hiszen pontosan emiatt történik az előrajzolás, hogy eltudjuk képzelni, mi az a forma, amit a szakember javasol, illetve mi az, ami az arc egyéniségének, adottságaink megfelelő.

soft powder szemöldök tetoválásA szemöldök tetoválás kizárólag akkor kezdődik, mikor a vendég és a szakember is megfelelőnek találja a berajzolt formát

A szálas szemöldök tetoválás készítése alatt, folyamatos érzéstelenítés történik, több féle érzéstelenítő készítményt használunk, így a fájdalomtól nem kell tartania vendégeinknek.

A tetoválás elkészültével újra ellenőrizzük a formát, és ha megfelelőnek tartja vendégünk és a szemöldök tetoválást végző szakember is, akkor egy speciális fixáló krémet teszünk a területre és a megfelelő utóápolási tanácsokkal, valamint az utóápoló krémmel ellátjuk vendégünket.

A szemöldök tetoválás elkészítés időtartama: 2-2,5 óra

Mire számíts szemöldök tetoválás után?

Minimális érzékenység előfordulhat, pici pirosság, duzzanat, amely az elkészítés után fél órával normalizálódik, így vendégünk folytathatja a mindennapi tevékenységét. A szín kb. 1 hétig intenzívebb, mint majd a gyógyulási folyamat után. A teljes gyógyulás 5-6 hét. Az utóápolásra kb. 2 hétig kell odafigyelni.

 

Egyéb szemöldök technikák:

SZERETNÉL BEJELENTKEZNI?

Bejelentkezni telefonon a 06/20-390-0053-as telefonszámon ill. online van lehetőséged.
Az online bejelentkezés után pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben átalános kérdésed lenne a sminktetoválás kapcsán, az esetben is keress minket bizalommal!

 

Kíváncsi vagy mi mennyibe kerül? Nézd meg az árjegyzékünket