MUNKÁINK

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

Professzionális szemöldök-tetoválás és nincs többé rendezetlen szemöldök. Tartós sminktetoválás modern technikával vendégeink megelégedettségéért. Nézz be hozzánk mielőbb, és vedd igénybe magas minőségű szolgáltatásainkat!

 

 

SZEMHÉJ TETOVÁLÁS

Egy szép smink öltöztet, azonban sokszor – főleg a rohanós reggeleken – igazi kihívás akár egy egyszerű szemfestés is. Szemhéjtetoválás mesterfokon úgy, ahogy azt a profik csinálják, és nem lesz többé gondod a tusvonaladra még álmos hajnalokon sem. Kérj időpontot!

 

 

AJAK TETOVÁLÁS

Egy ajaktetoválásnak egyáltalán nem kell hivalkodónak lenni. Szalonunkban készíttethetsz bármilyen igényes sminktetoválást profi, tapasztalt szakembereink közreműködésével. Várjuk megkeresésedet, kérj időpontot még ma!

 

 

PROFI SMINKTETOVÁLÓINK MUNKÁI

Ügyfeleink elégedettsége nekünk mindennél többet ér. Büszkék vagyunk az eddigi munkáinkra, ezért örömmel is mutatjuk meg neked. Nézz szét a Nuance Beauty Team referenciáink között, és állj be Te is elégedett ügyfeleink sorába!

 

 

AHOL FOGADLAK

Sminktetoválásodat exkluzív környezetben készítjük el. Elegancia, kényelem, profi eszközök  – egy barátságos hely, ahova megéri betérned akár rendszeresen is, akár kozmetikai szolgáltatásainkra is. Várunk szeretettel – foglalj időpontot mielőbb!

 

 

SZERETNÉL BEJELENTKEZNI?

Bejelentkezni telefonon a 06/20-390-0053-as telefonszámon ill. online van lehetőséged.
Az online bejelentkezés után pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben átalános kérdésed lenne a sminktetoválás kapcsán, az esetben is keress minket bizalommal!

 

Kíváncsi vagy mi mennyibe kerül? Nézd meg az árjegyzékünket