SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

Természetes szálas szemöldök tetoválás

Kinek ajánlom?

  • Nem egyforma a szemöldököd?
  • Hiába próbálod visszanöveszteni, nem sikerül?
  • Vagy esetleg teljesen kikopott?
  • Egy sérülés következtében egy bizonyos részen nem nő szőr?  /pl: heg/
  • Világos a színe, és te sötétebbet szeretnél?
  • Nem tetszik az íve?
  • Unod a mindennapos rajzolást?
  • Szereted, ha szemöldököd hangsúlyosabb?

 

Ha a válaszod IGEN bármelyik kérdésre, akkor neked is ajánlott a szemöldök tetoválás!

 

Sajnos sokaknak még mindig a fekete, szürke, eldeformált formájú szemöldök tetoválások jutnak eszükbe. Az igazság az, hogy MA MÁR A SMINKTETOVÁLÁSBAN IS TERMÉSZETESSÉG A DIVAT, bármely professzionálisan elkészített technikát is választod.

Kinek melyik ajánlott?

Mindig nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy elérhetőek legyenek nálunk a legújabb sminktetoválási trendek, sőt sokszor én alakítom át egy kicsit a meglévő trendeket a vendégek igényeinek megfelelően. Éppen ezért bármely technikával szeretnéd elkészíttetni a szemöldök tetoválásod, mi biztosan tudunk megfelelő megoldást nyújtani számodra.
 

Ami közül választhatsz:

Egy hetes a szemöldök tetoválásom, már most imádom!!! 1 hét után teljesen be gyógyult és szépen kezd vissza jönni a színe a tetoválásnak. Csoda szép szalon, kedves emberek, kiváló szakmai tapasztalat, tetoválás utáni folyamatos gondoskodás! Csak ajánlani tudom Őket! 

Varga Johanna

Mai napon voltunk a barátnőmmel szemöldök illetve szájtetováláson. Csodaszép szalon. Maximális profizmus. Csupaszív bánásmód, és nem utolsósorban gyönyörű végeredmény!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!! Köszönjük Krisztina!!!

Frózsi Kata

Krisztinánál jártam szemöldök tetováláson. Barátságos, csodaszép környezet és profizmus ami Krisztina munkáját jellemzi. A nagyon kevés szemöldökömből gyönyörű, természetes szemöldököt varázsolt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Köszönöm Krisztina!!!

Gyulai Katalin

Amellett, hogy Krisztina profizmusa megmutatkozik a tökéletes és szép munkájában, a gyönyörű környezet, a szervezettség és a kedvesség is elismerést érdemel. 🙂 Ajánlom mindenkinek.

Bereczki Edit

Teljesen meg vagyok elégedve Kriszti munkájával! Nagyon figyelmes, precíz és a végeredmény tökéletes! Köszönöm szépen! 🙂

Tarcsányi Kitti

Szemöldök tetováláson jártam Krisztinél, teljesen elégedett vagyok :). Nem sok elképzelésem volt és maximális segítséget kaptam, minden az én igényeimhez és elvárásaimhoz volt igazítva. Nagyon profi a csapat, igényes munkákat végeznek. Krisztinek külön köszönöm a türelmet és a folytonos odafigyelést a gyönyörű munkája mellett! 🙂 Egyáltalán nem bánom hogy sokat kellett várnom az időpontomra.

Horváth Melinda

Nagyon köszönjük a mai FÁJDALOM MENTES szájkorrekciót, Krisztina által kifejlesztve az új módszerrel, igazán boldogság hogy ma elsőkként próbálhattuk ki! Nagyon szuper volt! Köszönettel: Évi és Melinda.

Hollósi Melinda

SZERETNÉL BEJELENTKEZNI?

Bejelentkezni telefonon a 06/20-390-0053-as telefonszámon ill. online van lehetőséged.
Az online bejelentkezés után pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben átalános kérdésed lenne a sminktetoválás kapcsán, az esetben is keress minket bizalommal!

 

Kíváncsi vagy mi mennyibe kerül? Nézd meg az árjegyzékünket