TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

Az utóbbi években úgy ítéltük meg, hogy egyre inkább szükségessé vált a tetoválások eltávolításával foglalkoznunk. Miután a sminktetoválás egyre népszerűbb lett, sajnos magában hordozta annak veszélyét is, hogy egyre több rontott munkával találkozunk, amit sajnos egy újabb sminktetoválással már lehetetlen javítani, persze, ha szeretnénk , hogy az újonnan elkészült tetoválás szép és esztétikus legyen. Napjainkban a természetes hatású sminktetoválások érvényesülnek a legjobban, így azon vendégeinket is sokszor el kellett utasítanunk, akik régi, több éves, vagy testtetováló pigmenttel készült tetoválással rendelkeznek, hiszen kívánságaikat nem tudtuk teljesíteni.

Évek óta próbálok olyan módszert keresni, amivel biztonságosan és kíméletesen tudjuk eltávolítani a régi tetoválásokat. Legyen szó egy megunt vagy rontott viseletről. Félig meddig jártunk sikerrel, hiszen a gondom és legfőképpen a vendégek gondja is, hogy az eltávolítás befejeztével nem feltétlenül esztétikusan távoztak a szalonból, valamint volt amelyik eljárást túl gyengének, és volt amit picit erősnek éreztem, folyamatosan kerestem, hogy mi az a módszer, amivel mi is, és vendégeink is legelégedettebbek leszünk. Úgy gondolom sikerrel jártam.

Segítségünkre két eljárást találtam az egyik egy speciális lézer készülék, a másik pedig két biokémiai eljárás.

A lézer kezelésről:

A speciális hullámhosszú, nagy energiájú koncentrált lézerfény a bőrben elhelyezkedő pigmentekben elnyelődik, és azokat kisebb darabokra oszlatja, melyek a nyirokrendszeren keresztül távoznak a bőrből. Bár a tapasztalt azt mutatja a vendégek leginkább a lézeres eltávolítástól tartanak a legjobban, meggyőződésem, hogy szakszerű kezekben nincs okuk félelemre, hiszen viszonylag gyors a gyógyulási folyamat, és szalonunkban fájdalommentes az eljárás.

A biokémiai kezelésről, előnyei:

 • minimális bőrsérüléssel jár
 • kímélő és tesztelt összetétel
 • a készítmény rendelkezik az FDI minősítéssel, amely a gyógyszerészeti anyagok legmagasabb minősítése
 • nem zavarja meg vendégeink mindennapi életritmusát
 • a tetoválás eltávolítása gyorsabb a hasonló készítményeknél
 • a kezelést manuális (kézi) technikával alkalmazzuk a még kíméletesebb eredményért
 • helyes utóápolás mellett nem alakul ki szövődmény (nincsenek hegek, nem lép fel hiperpigmentáció)
 • a már meglévő, heges tetoválásokra is jótékonyan hat

Mikor javasolt a tetoválások eltávolítása?

 • ha a számodra kiválasztott sminktetoválás technika a jelenlegi tetoválásod miatt nem készíthető el
 • ha szeretnéd a régi sminktetoválásodat a jelenleg divatos természetes hatásúra lecserélni
 • ha meguntad a régi tetoválásod
 • ha az arcod, személyiséged változása miatt már nem előnyös a régi tetoválásod
 • ha már többször volt tetoválva és színmódosuláson ment keresztül
 • ha a többszöri tetoválások miatt jelenleg a tetoválásod színe is „többszínű”

 

Melyik módszer a legjobb választás számodra?

A lézer kezeléseket az esetek többségében szürke, kék és fekete szemöldök tetoválások eltávolításakor javasoljuk, vagy abban az esetben amikor a tetoválás testtetováló pigmenttel készült.

A biokémiai eljárás vöröses árnyalatú pigmentek eltávolításához, illetve abban az esetben, ha már camouflage színeket is alkalmaztak a területen.

Nagyon sok esetben a sikeres eredmény eléréséhez a két technika kombinálása is szükséges.

Hány kezelés szükséges a sikeres tetoválás eltávolításhoz?

Az eltávolítás sikeressége több dologtól függ:

 • milyen típusú a bevitt pigment
 • milyen színű
 • milyen mélyen helyezkedik el a bőrben
 • hányszor volt már tetoválva

 

Ezek függvényében sajnos előre megmondani, hogy hány kezelés szükséges lehetetlen. A kezelési folyamat közben viszont már látjuk, hogy a egyes pigmentek hogyan reagálnak az eltávolításra, így a szakembernek is nagyobb rálátása lesz a kezelés gyakoriságára nézve.

Kinek nem ajánljuk a tetoválás eltávolítást?

 • diabétesz
 • véralvadási zavarokkal járó betegségek
 • heveny, gyulladásos betegségek (influenza, légúti fertőzések)
 • onkológiai megbetegedések
 • epilepszia
 • szifilisz, AIDS, hepatitis
 • keloidos hegképződésre való zavar
 • terhesség és a szoptatási időszak

 

Mi a teendő, ha te is szeretnéd eltávolíttatni a már meglévő sminktetoválásodat?

Minden hozzánk forduló vendégünktől elsősorban egy szemből készült, éles képet kérünk, az adott tetoválásról, hogy megtudjuk nézi. Ha a fotót kevésnek érezzük, akkor valószínűleg egy személyes konzultációra hívunk, ahol felállítunk számodra egy egyénre szabott protokollt, amivel a leghatékonyabban tudunk segíteni Neked, hogy mielőbb megszabadulj régi tetoválásodtól, és akár egy új , természetesebb megjelenésű tetoválás is elkészülhessen számodra.

Egy hetes a szemöldök tetoválásom, már most imádom!!! 1 hét után teljesen be gyógyult és szépen kezd vissza jönni a színe a tetoválásnak. Csoda szép szalon, kedves emberek, kiváló szakmai tapasztalat, tetoválás utáni folyamatos gondoskodás! Csak ajánlani tudom Őket! 

Varga Johanna

Mai napon voltunk a barátnőmmel szemöldök illetve szájtetováláson. Csodaszép szalon. Maximális profizmus. Csupaszív bánásmód, és nem utolsósorban gyönyörű végeredmény!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!! Köszönjük Krisztina!!!

Frózsi Kata

Krisztinánál jártam szemöldök tetováláson. Barátságos, csodaszép környezet és profizmus ami Krisztina munkáját jellemzi. A nagyon kevés szemöldökömből gyönyörű, természetes szemöldököt varázsolt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Köszönöm Krisztina!!!

Gyulai Katalin

Amellett, hogy Krisztina profizmusa megmutatkozik a tökéletes és szép munkájában, a gyönyörű környezet, a szervezettség és a kedvesség is elismerést érdemel. 🙂 Ajánlom mindenkinek.

Bereczki Edit

Teljesen meg vagyok elégedve Kriszti munkájával! Nagyon figyelmes, precíz és a végeredmény tökéletes! Köszönöm szépen! 🙂

Tarcsányi Kitti

Szemöldök tetováláson jártam Krisztinél, teljesen elégedett vagyok :). Nem sok elképzelésem volt és maximális segítséget kaptam, minden az én igényeimhez és elvárásaimhoz volt igazítva. Nagyon profi a csapat, igényes munkákat végeznek. Krisztinek külön köszönöm a türelmet és a folytonos odafigyelést a gyönyörű munkája mellett! 🙂 Egyáltalán nem bánom hogy sokat kellett várnom az időpontomra.

Horváth Melinda

Nagyon köszönjük a mai FÁJDALOM MENTES szájkorrekciót, Krisztina által kifejlesztve az új módszerrel, igazán boldogság hogy ma elsőkként próbálhattuk ki! Nagyon szuper volt! Köszönettel: Évi és Melinda.

Hollósi Melinda

SZERETNÉL BEJELENTKEZNI?

Bejelentkezni telefonon a 06/20-390-0053-as telefonszámon ill. online van lehetőséged.
Az online bejelentkezés után pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben átalános kérdésed lenne a sminktetoválás kapcsán, az esetben is keress minket bizalommal!

 

Kíváncsi vagy mi mennyibe kerül? Nézd meg az árjegyzékünket