Szemhéj tetoválás

Professzionális szemhéj tetoválás

Kinek ajánlom a szemhéj tetoválást?

  • Unod a mindennapos sminkelést?
  • Nem tudod egyformára megrajzolni a tusvonalat?
  • Szeretnéd a szemedet kihangsúlyozni, de nem tudod hogyan kell?
  • El szeretnéd kerülni, hogy sminked elmaszatolódjon, elkenődjön?
  • Esetleg szemüveges vagy, és nehezen megy a sminkelés?

Ha a válaszod IGEN bármely kérdésre, akkor neked is ajánlott a szemhéj tetoválás!

Nagyon sokan kérdezik tőlem, hogy „tetszene, de nem tudom, hogy jól állna számomra?!” Ilyen esetben azt szoktam a vendégeimnek válaszolni, hogy számomra még nem született meg az a nő, akinek nem állna jól egy MEGFELELŐEN elkészített szemhéjtetoválás!

Szemhéj tetoválás készítése

Igen, a hangsúly a megfelelő sminktetováláson van

Hiszen az előre jól megrajzolt szemhéjkontúr, illetve sminkhatású szemhéjsatírozás egyénre, illetve szemhéjhoz igazítva nem fog meglepetést okozni a viselőjének csak örömöt. A jelenlegi technikáknak és a kiváló minőségű pigmenteknek köszönhetően a szemhéjkontúr tetoválásoknál olyan intenzív fekete eredményt tudunk elérni gyógyultan, mint frissen tetoválva. Nem kék, nem zöld, hanem ében fekete, mint a valódi tusvonal. Korrekcióra pedig az esetek 90%-ban nincs szükség.

Szemhéjsatírozásoknál előtérbe került a lágy, természetes hatás, emiatt vendégeink nagy kedvence is lett. Hiszen tetovált hatás nélkül lágyan keretezi bármely szemformát, tekintetet. Legközkedveltebb a fekete-barna árnyékolás.

Kinek melyik szemhéj tetoválás ajánlott?

Elérhető szemhéj tetoválás technikáink

Magic Liner szemhéjkontúr tetoválás

Klasszikus szemhéjkontúr tetoválás újra gondolva. Nincs az a szemforma, aminek ne állna jól ez a technika. Nyilván egyéni adottságok szerint, előre megtervezett formákban gondolkodunk. Minden vendégnek egyénre szabottan tervezzük meg a Magic Liner vonalat és a hozzáillő legesztétikusabb formát pigmentáljuk, melynél számba vesszük vendégeink egyéni sminktetoválási kéréseit is.

Füstös hatású szemhéjtetoválás

Azoknak a vendégeknek, akik nem szeretnének határozott tusvonal jellegű kontúros tetoválást, és a természetesebb megoldásokat keresik szemhéjtetoválásban is. Az ő esetükben a klasszikus kontúrvonalat elsatírozzuk különböző színekkel. Pl. szürke, barna, bátrabbaknak zöld, kék, padlizsán. Így egy púderesebb, lágyabb megjelenést nyerhetünk ennek a sminktetoválási technikának a segítségével.

Butterfly szemhéjsatírozás

A karakteresebb megjelenésért. Ha igazán szeretnéd, hogy szemed kiemeljük, akkor neked való ez a sminktetoválási technika. Több színnel készülő, attraktív szemhéjtetoválás.

Szeretnél bejelentkezni?

Jelentkezz be sminktetoválásra online felületünkön keresztül

Bejelentkezni telefonon illetve online van lehetőséged ami után pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Amennyiben átalános kérdésed lenne a sminktetoválás kapcsán, az esetben is keress minket bizalommal!

Sminktetoválásnál a legtöbben a fájdalomtól tartanak

Mire számíts szemhéjtetoválásnál?

El kell oszlassam ezt a kételyt. Szalonunkban a kiváló érzéstelenítésnek, és a finom gépeinknek köszönhetően szinte teljesen fájdalommentes. Minimális kellemetlenséggel a munkafolyamat alatt a szem törölgetése okozhat. Csukott szemmel készítjük a szemhéjtetoválásokat (az alsót is).

Fontos tudnod: A műszempillákat min. 3 nappal el kell távolíttatni a szemhéjtetoválások előtt. Tartós szempillafestést 2 héttel megelőzően már nem lehet készíttetni, és utána sem szabad két hétig festetni. A tetoválás minimális duzzanattal jár, amit még másnap reggel észlelhetsz, utána zavartalanul gyógyul tovább.

Szemhéj tetoválás készítése

Hogyan készül a szemhéj tetoválás?

Előkészítés

Alapos tisztítás és fertőtlenítés után speciális érzéstelenítő krémet viszünk fel a területre

Előrajzolás

A hatóidő lejárta után a vendég és a szakember által kiválasztott technikát berajzolása következik

Tetoválás

Miután vendégünk jóváhagyta a berajzolt formát elkezdődik a sminktetoválás

Folyamatos érzéstelenítés

A tetoválást csukott szemmel készítjük, és a folyamat alatt többször is érzéstelenítjük a felületet, elkerülve ezzel az esetleges kellemetlenségeket

Befejezés

A tetoválás elkészültével egy nyugtató krémmel bekenjük a szemhéjtetoválás területét, az utóápolási tanácsokkal és a utóápoló krémmel ellátjuk vendégeinket

Mindez mennyi időbe telik?

A szemhéjtetoválás elkészítésének időtartama: 2-2,5 óra

Rólunk mondták

Elégedett vendégeink véleményei

Blog

Legfrissebb blogcikkeink

Szemöldök tetoválás: Minden, amit tudnod kell róla!

Szemöldök tetoválás: Minden, amit tudnod kell róla!

,
A sminktetoválások között a legnépszerűbb szolgáltatás a szemöldök tetoválás. Rengeteg munkát látni szerte a nagyvilágban, akár az internet által, de biztosan akad minimum egy hölgy ismerősünk, akinek már van! Ahány szemöldök tetoválás, sajnos annyiféle, így láthatunk...

5 tévhit a szemöldök tetoválással kapcsolatban

,
1. Műhatású lesz a végeredmény A mai kifinomult eljárásoknak és technikáknak köszönhetően, ettől már nem kell tartanod, hiszen a cél minden esetben azon van, hogy a gyógyult eredmény ne legyen tetovált jellegű, így sokszor csak a tulajdonosa tudja, hogy...

Mi a teendő szemöldök tetoválás után? Hogyan vigyázzak rá?

,
A első fontos dolog, hogy minden frissen készült sminktetoválás sötétebb és intenzívebb, mint a gyógyulási folyamat végeztével lesz. Ez sokunknak aggodalomra adhat okot, hiszen előfordulhat, hogy úgy távozunk a szalonból, hogy nem vagyunk teljesen elégedettek az...