Ajak-tetoválás

Természetes hatású ajak tetoválás

Kinek ajánlom az ajak-tetoválást?

  • ha vékony ajkaid vannak, de tartasz a plasztikai beavatkozásoktól,
  • ha egyeletlen a száj széle, akár a sok herpesztől, akár a kor előrehaladta miatt,
  • ha fakónak, színtelennek találod a szádat,
  • ha sokat rúzsozod magad,
  • ha nem tetszik a szád formája,
  • ha sokat sportolsz,
  • ha nem egyforma a szád íve,
  • ha olyan a munkád, hogy fontos a megjelenésed.

Akkor IGEN, ajánlom neked az ajak-tetoválást!

Ajak tetoválás készítése

Kinek melyik ajak-tetoválás ajánlott?

Elérhető ajak-tetoválás technikáink

Ajak-lágysatír

Itt fontos tudni, hogy nem minden szájformánál lehet alkalmazni ezt a sminktetoválási technikát. Kizárólag teltebb ajkú hölgyeknél lehet, mert csak így mutat szépen, és halványabb színekből. Ennél az ajak-tetoválásnál nem alkalmazunk élénk, sötét színeket. Vékonyabb ajkú hölgyeknek a teljes ajak-satírozás javasolt. Ennél a technikánál az ajak belső része nincs tetoválva.

Klasszikus ajaksatírozás

Ennél a technikánál tudjuk növelni, nagyobbítani a száj formáját, és javítani az esetleges hibákat! Választhatunk intenzív , élénk színeket, mintha rúzsozva lenne a száj, vagy akár a természetes nude színeket is, ami a szánk színéhez legközelebb áll, vagy éppen egy-két árnyalattal sötétebb. Ez az a tetoválás, amit idegen szemek észre sem vesznek, csak a viselőjük tudja, hogy sminktetoválást visel. Természetes, mert ha intenzívebb a szín, akkor olyan, mintha rúzst viselnénk, ha halványabb csak az tűnik fel a körülöttünk lévőknek, hogy gyönyörű lett a száj, és nem értik mitől…

Nude Lips

Az ajak természetes árnyalatával megegyező, vagy lágyan harmonizáló ajaktetoválás, melynek segítségével dúsíthatjuk az ajak volumenét, eltérő színhatás nélkül. A legtermészetesebb ajaktetoválás.

Szeretnél bejelentkezni?

Jelentkezz be sminktetoválásra online felületünkön keresztül

Bejelentkezni telefonon illetve online van lehetőséged ami után pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Amennyiben átalános kérdésed lenne a sminktetoválás kapcsán, az esetben is keress minket bizalommal!

Mire számíts ajaktetoválás után?

A frissen készült ajaktetoválás erősebb színű, mint amilyen majd gyógyult állapotában lesz. Duzzanattal is járhat. Ezért fontos, hogy a vendégeink aznapra már ne tervezzenek olyan programot, amit esetleg megjelenésük gátolhat. A duzzanat másnapra normalizálódik az erőteljesebb szín pedig kb. 3 napig látszódik. A teljes gyógyulási folyamat 5-6 hét. Az utóápolásra 2 hétig kell odafigyelni.

Ajak-tetoválás készítése

Hogyan készül az ajak-tetoválás?

Előkészítés

Az ajakfelületet alaposan letisztítjuk, lefertőtlenítjük, majd egy speciális peeling krémet viszünk fel pár percre. Ezután következik az érzéstelenítés egy krém segítségével.

Előrajzolás

A megfelelő hatóidő lejárta után megkezdődik az előrajzolás, mely előfeltétele az alapos precíz munkának. Az előrajzolás sajnos nem olyan színnel készül, mint maga az ajaktetoválás lesz, hanem mindenképpen élénk, erőteljes színnel, erre azért van szükség, hogy a sminktetoválást készítő szakember minél precízebben látja a formát, valamint az esetleges formabéli különbségeket is jobban észrevehetőek egy intenzívebb színnel.

Tetoválás

Miután vendégünk jóváhagyta a berajzolt formát, az általa megbeszélt színnel elkezdődik a tetoválás.

Folyamatos érzéstelenítés

A tetoválás teljes folyamata alatt többszöri érzéstelenítés történik.

Befejezés

Miután elkészült az ajaktetoválás vendégünket ellátjuk az utóápolási tanácsokkal, valamint az utóápolást segítő krémmel.

Mindez mennyi időbe telik?

Az ajaktetoválás elkészítésének időtartama az előkészületekkel együtt: 2,5-3 óra.

Rólunk mondták

Elégedett vendégeink véleményei