Mikroszálas szemöldök tetoválás

Ez a technika sminktetoválógéppel készül

Minden amit a Mikroszálas szemöldök tetoválásról tudni kell

Fontos tudni, hogy itt is a természetességen van a hangsúly, viszont egy picit karakteresebb megjelenést biztosít a szemöldöknek, mint a Nuance Brows. Ennél a technikánál picit “karakteresebb” végeredményt kapunk, mint Nuance Brows technikánál.

Ezt a technikát akkor ajánlom neked, és engedd meg, hogy egy példával írjam le: ha szereted amikor a kozmetikusod befesti a szemöldöködet, de elsőre picit mindig sötétnek érzed, és pár nap után, mikor a festék picit lekopik a bőrödről, akkor tetszik a legjobban.

Gyógyulás után a microszálas szemöldök tetoválásnál sincs tetovált jelleg, így nem kell attól tartanod, hogy előbb észreveszik a szemöldök tetoválásodat, mint Téged.

Elkészült Mikroszálas szemöldök tetoválás

Neked is akkor tetszik a legjobban?? Akkor ez a technika kifejezetten Neked ajánlott.

Hogyan készül a mikroszálas szemöldök tetoválás?

Előkészítés

A szemöldök területét letisztítjuk, lefertőtlenítjük, majd ezután egy speciális érzéstelenítő krémet teszünk fel a felületre. Miután az érzéstelenítő kifejtette hatását, megkezdődik az alapos előrajzolás, mely előfeltétele a precíz munkának.

Előrajzolás

Az előrajzolás picit erőteljesebb és határozottabb, élesebb rajz, mint majd későbbiekben a szemöldök tetoválás lesz. Ez legfőképpen a szálazott szemöldök tetoválásokra vonatkozik, hiszen nem szálakkal rajzolunk elő, hanem egy beszínezett formával. Emiatt fontos tudni, hogy kizárólag a berajzolt formára kell összpontosítani , hiszen pontosan emiatt történik az előrajzolás, hogy eltudjuk képzelni, mi az a forma, amit a szakember javasol, illetve mi az, ami az arc egyéniségének, adottságaink megfelelő.

Tetoválás

A szemöldök tetoválás kizárólag akkor kezdődik, mikor a vendég és a szakember is megfelelőnek találja a berajzolt formát. A szálas szemöldök tetoválás készítése alatt, folyamatos érzéstelenítés történik, többféle érzéstelenítő készítményt használunk, így a fájdalomtól nem kell tartania vendégeinknek.

Befejezés

A tetoválás elkészültével újra ellenőrizzük a formát, és ha megfelelőnek tartja vendégünk és a szemöldök tetoválást végző szakember is, akkor egy speciális fixáló krémet teszünk a területre és a megfelelő utóápolási tanácsokkal, valamint az utóápoló krémmel ellátjuk vendégünket.

A szemöldök tetoválás elkészítés időtartama: 2-2,5 óra

Mire számíts szemöldök tetoválás után?

Minimális érzékenység előfordulhat, pici pirosság, duzzanat, amely az elkészítés után fél órával normalizálódik, így vendégünk folytathatja a mindennapi tevékenységét. A szín kb. 1 hétig intenzívebb, mint majd a gyógyulási folyamat után. A teljes gyógyulás 5-6 hét. Az utóápolásra kb. 2 hétig kell odafigyelni.

Szeretnél bejelentkezni?

Jelentkezz be sminktetoválásra online felületünkön keresztül

Bejelentkezni telefonon illetve online van lehetőséged ami után pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Amennyiben átalános kérdésed lenne a sminktetoválás kapcsán, az esetben is keress minket bizalommal!

Rólunk mondták

Elégedett vendégeink véleményei

Egyéb elérhető szemöldök tetoválás technikáink