Nuance Brows szemöldök tetoválás

A legtermészetesebb hatású szemöldök tetoválás

Minden amit a Nuance Brows szemöldök tetoválásról tudni kell

Microblading, ahogyan mi készítjük. Ultravékony szálacskák, amelyek a saját szemöldök színével azonosak, vagy 1-2 árnyalattal sötétebbek. Sokszor még viselője sem tudja megkülönböztetni melyik a betetovált és melyik a saját szemöldök szál. Ezt a technikát egy speciális kézi eszközzel készítjük, nem sminktetoválógéppel. Kizáró okok: a teljesen kopasz bőrfelület, ha már van fent a szemöldök területén más jellegű szemöldök tetoválás illetve a keloidra való hajlam.

Nuance Brows

Nuance Brows szemöldök tetoválás készítése

Hogyan készül a Nuance Brows szemöldök tetoválás?

Előkészítés

A szemöldök területét letisztítjuk, lefertőtlenítjük, majd ezután egy speciális érzéstelenítő krémet teszünk fel a felületre. Miután az érzéstelenítő kifejtette hatását, megkezdődik az alapos előrajzolás, mely előfeltétele a precíz munkának.

Előrajzolás

Az előrajzolás picit erőteljesebb és határozottabb, élesebb rajz, mint majd későbbiekben a szemöldök tetoválás lesz. Ez legfőképpen a szálazott szemöldök tetoválásokra vonatkozik, hiszen nem szálakkal rajzolunk elő, hanem egy beszínezett formával. Emiatt fontos tudni, hogy kizárólag a berajzolt formára kell összpontosítani , hiszen pontosan emiatt történik az előrajzolás, hogy eltudjuk képzelni, mi az a forma, amit a szakember javasol, illetve mi az, ami az arc egyéniségének, adottságaink megfelelő.

Tetoválás

A szemöldök tetoválás kizárólag akkor kezdődik, mikor a vendég és a szakember is megfelelőnek találja a berajzolt formát. A szálas szemöldök tetoválás készítése alatt, folyamatos érzéstelenítés történik, többféle érzéstelenítő készítményt használunk, így a fájdalomtól nem kell tartania vendégeinknek.

Befejezés

A tetoválás elkészültével újra ellenőrizzük a formát, és ha megfelelőnek tartja vendégünk és a szemöldök tetoválást végző szakember is, akkor egy speciális fixáló krémet teszünk a területre és a megfelelő utóápolási tanácsokkal, valamint az utóápoló krémmel ellátjuk vendégünket.

A szemöldök tetoválás elkészítés időtartama: 2-2,5 óra

Mire számíts szemöldök tetoválás után?

Minimális érzékenység előfordulhat, pici pirosság, duzzanat, amely az elkészítés után fél órával normalizálódik, így vendégünk folytathatja a mindennapi tevékenységét. A szín kb. 1 hétig intenzívebb, mint majd a gyógyulási folyamat után. A teljes gyógyulás 5-6 hét. Az utóápolásra kb. 2 hétig kell odafigyelni.

Szeretnél bejelentkezni?

Jelentkezz be sminktetoválásra online felületünkön keresztül

Bejelentkezni telefonon illetve online van lehetőséged ami után pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Amennyiben átalános kérdésed lenne a sminktetoválás kapcsán, az esetben is keress minket bizalommal!

Rólunk mondták

Elégedett vendégeink véleményei

Egyéb elérhető szemöldök tetoválás technikáink