Hogyan sminkelj, ha van sminktetoválásod?

Ebben szeretnénk Neked segítséget nyújtani, hiszen ezeket a tartós sminkeket felesleges elfedni, átrajzolni.

Mostanra a szemöldök tetoválás nagyon gyakorivá vált, de egyre több a szemhéj tetoválás és a szájsatír is. Azt azonban kevesen tudják, hogyan érdemes sminkelni, ha már egyébként is „sminkkel az arcunkon” ébredünk fel.

Hogyan sminkelj szemöldök tetoválással?

Gyakran találkozunk azzal, hogy az egyébként szép és korrekciót még nem igénylő szemöldök tetoválás át van rajzolva. Ennek általában az az oka, hogy a felvitt alapozó és púder elhalványítja a tetoválást, így a szemöldököt átrajzolják. Nos, ez egyáltalán nem kelt természetes hatást és előbb-utóbb el is maszatolódik. ? A legprofibb megoldás, ha az alapozó felvitele után a szemöldöködet letisztítod egy micellás arctisztítóval átitatott fülpiszkálóval, majd a szemöldököd körül korrigálod az alapozód. Így a szemöldököd természetes hatása is megmarad és az alapozóról sem kell lemondanod.

Szeretnél bejelentkezni?

Jelentkezz be sminktetoválásra online felületünkön keresztül

Bejelentkezni telefonon illetve online van lehetőséged ami után pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Amennyiben átalános kérdésed lenne a sminktetoválás kapcsán, az esetben is keress minket bizalommal!

Hogyan sminkelj szemhéj tetoválással?

Ez már egy fokkal nehezebb kérdés, hiszen a sminkelés függ a szemhéj tetoválás technikájától is. Van, aki csak egészen finom vonalat tetováltat, van, aki az erőteljesebb formát kedveli és a még bátrabbak füstös szemhéj tetoválással rendelkeznek. Arra mindenképpen figyelj oda, ha a szemhéj tetoválásodat átrajzolnád ceruzával vagy tussal, mindig megegyező vastagságú vagy vastagabb vonalat húzz, hogy a tus teljesen elfedje a tetoválást, különben nem lesz túl szép az összhatás. Füstös szemhéj tetoválás esetén a sminkedet is füstösként készítsd el, ami szintén összhangban van a tetoválásoddal.

Hogyan sminkelj szemhéj tetoválással
Hogyan rúzsozz szájsatírral

Hogyan rúzsozz szájsatírral?

Ha egy kellemes, visszafogott színű szájsatírt választottál, akkor bőven elég egy szájfényt vagy ajakápolót felvinned az ajkaidra, ami még jobban kiemeli a szád formáját és a kellemes színt.
Ha erősebb rúzst vinnél fel, mindig figyelj arra, hogy teljes egészében fedje a satírodat és érdemes többször újra rúzsozni, pláne étkezés vagy ivás után.