AJAK TETOVÁLÁS

Ajak tetoválás a telt ajkakért

Kinek ajánlom?

  • ha vékony ajkaid vannak, de tartasz a plasztikai beavatkozásoktól,
  • ha egyeletlen a száj széle, akár a sok herpesztől, akár a kor előrehaladta miatt,
  • ha fakónak, színtelennek találod a szádat,
  • ha sokat rúzsozod magad,
  • ha nem tetszik a szád formája,
  • ha sokat sportolsz,
  • ha nem egyforma a szád íve,
  • ha olyan a munkád, hogy fontos a megjelenésed.

 

Akkor IGEN, ajánlom neked az ajak-tetoválást!

A következő technikák közül választhatsz:

Ajak-lágysatír

Itt fontos tudni, hogy nem minden szájformánál lehet alkalmazni ezt a sminktetoválási technikát. Kizárólag teltebb ajkú hölgyeknél lehet, mert csak így mutat szépen, és halványabb színekből. Ennél az ajak-tetoválásnál nem alkalmazunk élénk, sötét színeket. Vékonyabb ajkú hölgyeknek a teljes ajak-satírozás javasolt. Ennél a technikánál az ajak belső része nincs tetoválva.

 

 

 

Klasszikus ajaksatírozás

Ennél a technikánál tudjuk növelni, nagyobbítani a száj formáját, és javítani az esetleges hibákat! Választhatunk intenzív , élénk színeket, mintha rúzsozva lenne a száj, vagy akár a természetes nude színeket is, ami a szánk színéhez legközelebb áll, vagy éppen egy-két árnyalattal sötétebb. Ez az a tetoválás, amit idegen szemek észre sem vesznek, csak a viselőjük tudja, hogy sminktetoválást visel. Természetes, mert ha intenzívebb a szín, akkor olyan, mintha rúzst viselnénk, ha halványabb csak az tűnik fel a körülöttünk lévőknek, hogy gyönyörű lett a száj, és nem értik mitől…

Ajaktetoválási munkáink

 

Nude Lips

Az ajak természetes árnyalatával megegyező, vagy lágyan harmonizáló ajaktetoválás, melynek segítségével dúsíthatjuk az ajak volumenét, eltérő színhatás nélkül. A legtermészetesebb ajaktetoválás.

Nude lips ajaktetoválási technika

 

HOGYAN KÉSZÜL AZ AJAKTETOVÁLÁS?

Az ajakfelületet alaposan letisztítjuk, lefertőtlenítjük, majd egy speciális peeling krémet viszünk fel pár percre. Ezután következik az érzéstelenítés egy krém segítségével.

A megfelelő hatóidő lejárta után megkezdődik az előrajzolás, mely előfeltétele az alapos precíz munkának. Az előrajzolás sajnos nem olyan színnel készül, mint maga az ajaktetoválás lesz, hanem mindenképpen élénk, erőteljes színnel, erre azért van szükség, hogy a sminktetoválást készítő szakember minél precízebben látja a formát, valamint az esetleges formabéli különbségeket is jobban észrevehetőek egy intenzívebb színnel

Miután vendégünk jóváhagyta a berajzolt formát, az általa megbeszélt színnel elkezdődik a tetoválás.

A tetoválás teljes folyamata alatt többszöri érzéstelenítés történik.

Miután elkészült az ajaktetoválás vendégünket ellátjuk az utóápolási tanácsokkal, valamint az utóápolást segítő krémmel.

Az ajaktetoválás elkészítésének időtartama az előkészületekkel együtt: 2,5-3 óra.

Mire számíts ajaktetoválás után?

A frissen készült ajaktetoválás erősebb színű, mint amilyen majd gyógyult állapotában lesz. Duzzanattal is járhat. Ezért fontos, hogy a vendégeink aznapra már ne tervezzenek olyan programot, amit esetleg megjelenésük gátolhat. A duzzanat másnapra normalizálódik az erőteljesebb szín pedig kb. 3 napig látszódik. A teljes gyógyulási folyamat 5-6 hét. Az utóápolásra 2 hétig kell odafigyelni.

Egy hetes a szemöldök tetoválásom, már most imádom!!! 1 hét után teljesen be gyógyult és szépen kezd vissza jönni a színe a tetoválásnak. Csoda szép szalon, kedves emberek, kiváló szakmai tapasztalat, tetoválás utáni folyamatos gondoskodás! Csak ajánlani tudom Őket! 

Varga Johanna

Mai napon voltunk a barátnőmmel szemöldök illetve szájtetováláson. Csodaszép szalon. Maximális profizmus. Csupaszív bánásmód, és nem utolsósorban gyönyörű végeredmény!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!! Köszönjük Krisztina!!!

Frózsi Kata

Krisztinánál jártam szemöldök tetováláson. Barátságos, csodaszép környezet és profizmus ami Krisztina munkáját jellemzi. A nagyon kevés szemöldökömből gyönyörű, természetes szemöldököt varázsolt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Köszönöm Krisztina!!!

Gyulai Katalin

Amellett, hogy Krisztina profizmusa megmutatkozik a tökéletes és szép munkájában, a gyönyörű környezet, a szervezettség és a kedvesség is elismerést érdemel. 🙂 Ajánlom mindenkinek.

Bereczki Edit

Teljesen meg vagyok elégedve Kriszti munkájával! Nagyon figyelmes, precíz és a végeredmény tökéletes! Köszönöm szépen! 🙂

Tarcsányi Kitti

Szemöldök tetováláson jártam Krisztinél, teljesen elégedett vagyok :). Nem sok elképzelésem volt és maximális segítséget kaptam, minden az én igényeimhez és elvárásaimhoz volt igazítva. Nagyon profi a csapat, igényes munkákat végeznek. Krisztinek külön köszönöm a türelmet és a folytonos odafigyelést a gyönyörű munkája mellett! 🙂 Egyáltalán nem bánom hogy sokat kellett várnom az időpontomra.

Horváth Melinda

Nagyon köszönjük a mai FÁJDALOM MENTES szájkorrekciót, Krisztina által kifejlesztve az új módszerrel, igazán boldogság hogy ma elsőkként próbálhattuk ki! Nagyon szuper volt! Köszönettel: Évi és Melinda.

Hollósi Melinda

SZERETNÉL BEJELENTKEZNI?

Bejelentkezni telefonon a 06/20-390-0053-as telefonszámon ill. online van lehetőséged.
Az online bejelentkezés után pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben átalános kérdésed lenne a sminktetoválás kapcsán, az esetben is keress minket bizalommal!

 

Kíváncsi vagy mi mennyibe kerül? Nézd meg az árjegyzékünket